De Thaise Traditionele Massage is een meer dan 2500 jaar oude traditie die, oorspronkelijk onderwezen door Boeddhistische monniken, is doorgegeven van ouder op kind als onderdeel van de geneeskunde.  Het is een 'stevige' massage, uitgevoerd met kleren aan en zonder olie. Traditionele Thaise Massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Deze massage is zeer geschikt bij lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Verder werkt deze ontspannende massage zeer stressverlagend.

 

Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage ook in diverse yogaposities gebracht. Je spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. Je ledematen worden gestrekt en uitgerekt, je rug gebogen tot een soepele kromming. Het probeert het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en eficiënties volgens de energielijnen te weg te werken.

                                                                                                                  Thaise Massage Venlo                                                                                                                                     

Thaise Massage Venlo                                                                                                                                       BEL VOOR AFSPRAAK: 06 39 573 553
De Krosselt 13
5941 AS Velden


KvK nr: 14131988